Integrerad chatt

hero bild

Chatten möjliggör snabb och enkel input från en eller flera kollegor. I chatten skapar du enkelt olika kanaler för att chatta, dela filer och utbyta idéer. Det blir en enda plats för meddelanden där du enkelt kommunicerar med enskilda kollegor, avdelningar eller hela företaget. Chatten minskar också mängden intern e-post och alla meddelanden är sökbara

Blixtsnabb feedback

En av de bästa anledningarna för att använda en integrerad chatt är den snabba feedbacken på uppgifter och projekt du har med dina kollegor. En snabbare återkoppling leder till snabbare beslut vilket förbättrar effektiviteten. Med Telink kan du enkelt chatta, skicka filer och utbyta dina idéer – utan dröjsmål.

Skapa nya kanaler 

Att skapa nya kanaler för olika projekt är lätt. Bjud in alla i din organisation, eller kanske bara de som är involverade i ett projekt – det är upp till dig. Chattkanaler kan enkelt delas in i avdelningar, team, projekt, kunder eller på de sätt du tycker är lämpligast. Du kan också när som helst lämna en kanal och gå med igen senare. Telink är smidigt, precis som er kommunikation ska va.

Bjud in gäster

Många chattfunktioner löser den interna kommunikationen men problematiken med den externa kvarstår och du är fast i onödiga mailtrådar. Vi på Telink har gjort det möjligt för dig att bjuda in gäster. Utan kostnad. En gäst kan till exempel vara en konsult eller en samarbetspartner. Så istället för onödiga mailtrådar bjuder du in gästen i kanalen och den interna kommunikationen är även extern.

Krypterad chatt

Vart finns ert företags filer och meddelande? Vi tar säkerhet på allvar. Våra chattkanaler är krypterade och vi använder punkt-till-punkt-kryptering, det starkaste skyddet man kan tänka sig. Med Telink är det även möjligt att drifta er egen fillagring eller säkerställa den till ett visst land.