Telink Fax

hero bild

Telink Fax – Flexibel och Digital Faxlösning

Telink Fax är den moderna lösningen som transformerar det traditionella faxandet till en flexibel och digital process, perfekt anpassad för dagens mobila och uppkopplade arbetsmiljöer. 

Oavbruten Faxtillgänglighet

Oberoende av tid och plats kan du och ditt team skicka och ta emot fax med Telink Fax. Denna tjänst garanterar att ni aldrig missar ett viktigt dokument på grund av att ni inte är vid kontoret. Kunden skickar ett fax på det bekanta manéret, och så fort det når ert nummer, konverteras det till en PDF-fil som omedelbart vidarebefordras till den angivna e-postadressen.

Enkel Faxhantering via E-post

Att skicka ett fax blir lika enkelt som att skicka ett e-postmeddelande. Du behöver bara skapa ett nytt mail, bifoga dokumentet du vill faxa och ange mottagarens faxnummer följt av en unik domän som tillhandahålls av Telink. Det innebär att du aldrig mer behöver stå i kö vid en faxapparat eller vänta på att dina dokument ska bli överförda.

Fullständig Enhetsoberoende

Vår tjänst är designad för att vara kompatibel med alla moderna enheter. Oavsett om du använder en mobiltelefon, PC, Mac eller surfplatta, ger Telink Fax dig kapaciteten att hantera dina faxbehov utan krångel. Du kan också skicka och ta emot fax direkt genom vår användarvänliga webbportal, vilket ger dig en ännu större frihet och kontroll över dina dokument.

Miljövänligt och Kostnadseffektivt

Med Telink Fax minskar ert företags pappersanvändning och bidrar till en mer hållbar miljö. Dessutom eliminerar ni de ofta dolda kostnaderna för underhåll av fysiska faxmaskiner, inköp av toner och papper, samt utrymmet som en traditionell faxmaskin upptar.

Säkerhet och Compliance

Säkerheten är central i all faxkommunikation via Telink Fax. Vi säkerställer att all dataöverföring sker krypterad och i linje med gällande dataskyddsregleringar. Detta ger er och era kunder förtroende för att konfidentiella dokument hanteras på ett säkert sätt.

Telink Fax är mer än bara en faxtjänst; det är en lösning som strävar efter att förenkla dokumenthantering och kommunikation i era dagliga arbetsflöden, samtidigt som det höjer produktiviteten och skyddar miljön.

Vill du veta mer om Telink fax?