Videokonferens

hero bild

Utvecklingssamtal, möten eller intervjuer? Telink skapar stabila, brusfria och videomöten och videokonferenser i full HD. Det är enkelt och problemfritt att skapa och ansluta till möten. Man kan dessutom enkelt byta över från en pågående telefonkonferens till videokonferens. För att visualisera en idé eller process, kan man enkelt dela din skärm under videokonferensen.

Personligare möten i full HD

Videokonferenser i Telink ger en upplevelse utöver det vanliga. Bild- och ljudöverföringen sker i full HD vilket gör att ni ser och hör mötesdeltagarna med kristallklar kvalité. Det ger en personligare, närmare upplevelse oavsett om ni är två eller flera.

Anslut, oavsett enhet

Videomöten i Telink är tillgängligt för alla. Det fungerar på datorer, iOS, andriod och linux. Så du behöver aldrig oroa dig för att externa deltagare inte kan ansluta. Väl inne möts du av en enkel värld och du kan självklart växla sömnlöst mellan dina enheter.

Videomöten med hög säkerhet

Med mötesunika koder säkerställer ni att det som delas under mötet är säkert. Du kan dessutom skapa era videokonferenser direkt via mobilen, surfplattan eller datorn. Med bara några få knapptryckningar bjuder enkelt in både interna och externa deltagare. För oss är säkerheten viktig. Därför har vi sett till att era samtal förblir privata.