SMS via webben

hero bild

Skicka meddelanden till anställda, partners, leverantörer och kunder genom webben. Skapa mallar, schemalägg och se statistik. Allt på en och samma plats. Det går även att importera nummer från excel.

Spara tid

Att skicka sms via datorn istället för mobilen har massvis med fördelar. Tidsbesparingen är en!

Istället för att ringa och eller maila era kunder om ett specifikt erbjudande borde ni skicka ett sms. Vi garanterar att det är fler som öppnar ett meddelande kontra mail. Högre öppningsfrekevens borde innebära fler affärer. Varsågoda!

Ta emot SMS

Ta emot SMS – Inkorg är en tilläggstjänst till SMS Webb som gör det möjligt att ta emot SMS. Med inkorg kan SMS-konversationer på ett enkelt sätt hanteras i SMS Webb då skickade och mottagna SMS visas i samma vy. Du kan enkelt välja att göra ett SMS oläst de gånger du behöver hantera ärendet vid ett annat tillfälle. Du kan även välja att notifieras via SMS eller e-post när ett SMS landar i inkorgen.

Schemalägg utskick

Vill du skicka ett SMS om att en kampanj tar slut vid en specifik tidpunkt? Med vår SMS-tjänst schemalägger du enklet dina SMS-utskick vid enskilda eller återkommande tidpunkter.