TeleQ schemalagd återuppringning

hero bild

Återuppringning på dina villkor! När du inte har möjlighet att ta emot ett samtal kan du med vår tjänst för schemalagd återuppringning enkelt ställa in så att du ringer åter vid ett tillfälle som passar dig och dina kollegor. TeleQ  räknar ut när ni kan betjäna det inkommande samtalet och schemalägger automatiskt en återuppringning efter det arbetsschema ni har lagt in i växeln.

Skräddarsydd för ditt företag

Om du inte har möjlighet att ta emot ett samtal kan du med TeleQ ställa in så att du ringer åter vid ett tillfälle som passar dig och dina kollegor. TeleQ  räknar ut när ni kan betjäna det inkommande samtalet och schemalägger en återuppringning efter det arbetsschema ni har lagt in i växeln. Med TeleQ integrerat i Telink får du rätt förutsättningar för att ge kunden ett professionellt bemötande. Självklart anpassar vi funktionen helt efter ert företagsbehov och bygger tjänsten kring ert arbetsschema, vilken personal som är tillgänglig och hur er samtalsbelastning ser ut.

Ge dina kunder ett mer personligt bemötande

Med TeleQ spelar du enkelt in hälsningsmeddelanden för att ge kunden ett personligt bemötande. Du kan också integrera ett analysverktyg för att hitta trender och mönster för företagets inkommande samtal. Prata med oss så berättar vi mer om hur detta fungerar med Telink.

Automatisk återuppringning – även för mindre företag och organisationer

Vi har alla mött olika typer av smarta tjänster för att bli uppring automatiskt när vi ringer till myndigheter, större organisationer och storföretag. Nu kan även mindre bolag ge samma service, utan att dra på sig stora kostnader. Här är några av fördelarna, förutom kortare telefonköer:

Tidsbesparing

Högre servicegrad / bättre kundbemötande

Inga missade inkommande samtal