Telink utseda till årets Wholesale 2022/2023!

hero bild

Från första dagen har Telink varit dedikerade till att erbjuda den bästa servicen och produkterna till våra kunder. Detta pris är ett bevis på att vårt hårda arbete, dedikation och passion har betalat sig. Att bli utsedd till årets wholesale är inte bara en bedrift för oss som företag, men det är även ett erkännande av den kvalitet och värde som vi ger till våra kunder och partners.

Vårt team på Telink är hjärtat av vår framgång, och vi är så tacksamma för varje enskild medarbetares bidrag. Varje person som är en del av Telink-familjen har spelat en avgörande roll i att föra oss till den plats vi är på idag.

Det här är bara början för oss. Vi är fast beslutna att fortsätta vår resa, att innovera, utvecklas och expandera våra tjänster, för att alltid ligga ett steg före i den snabbt föränderliga telekombranschen.

Slutligen vill vi även rikta ett stort tack till alla våra användare och kunder. Utan er stöd och förtroende skulle vi inte vara där vi är idag. Vi lovar att fortsätta sträva efter excellence och leverera den högsta kvaliteten i allt vi gör.

Senaste nytt

Optimering av köhantering – Nyckeln till effektivitet

Läs mer

Vad är en molnväxel egentligen?

Läs mer

Integrera din Telefoni med ditt CRM och få ett försprång gentemot dina konkurrenter.

Läs mer