5 fördelar med en molnbaserad växel

hero bild

När det gäller företagstelefoni har du många alternativ. Det är lätt att bli överväldigad av valmöjligheterna, men det finns några saker du bör tänka på innan du gör ett val.

Om du letar efter ett sätt att effektivisera ditt företag och göra det mer effektivt kan en molnbaserad växel vara precis vad du behöver.

1. Flexibelt

En molnbaserad växel kan hjälpa dig att undvika många av de begränsningar som följer med fysiska växlar och göra det lättare för dina anställda att samarbeta effektivare och vara mer produktiva.

2. Skalbart

En molnbaserad växel är flexibel - det är mycket lättare att skala upp eller ner när ditt team växer eller krymper än vad en traditionell växel skulle vara. Du kan också byta operatör utan att behöva oroa dig för vad som krävs för att flytta dina nummer från ett system till ett annat.

Förutom att du slipper investera i hårdvara eller infrastruktur och dyra serviceavtal, kommer du också sänka dina totala kostnader.

3. Bättre samarbeten

Om du är som vi vet du hur viktigt samarbete är. Det är nyckeln till att få saker gjorda, och att ha rätt verktyg att göra det med är det som gör hela skillnaden.

Vår molnbaserade växel skapar bättre förutsättningar för internt samarbete och högre teamproduktivitet tack vare en rad smarta funktioner:

Kalenderlänkad hänvisning - Så att du alltid vet när dina kollegor är tillgängliga eller inte.

Direkt - och gruppchatt - Så att du kan vara mer lyhörd och undvika långa mejltrådar.

Anslut eller dela samtal med en knapptryckning - Ibland är det inte möjligt att ansluta ett samtal. Det kan vara så att din kollega sitter i ett möte eller redan är i telefon, och då är det bra att kunna dela samtalsinformationen.
Du behöver inte skriva in chattar, e-postmeddelanden eller post-it-lappar manuellt. Dela samtalet direkt med din kollega!

4. Alltid uppdaterad

Med molnväxlar underhålls och uppdateras din växel i molnet, så du behöver inte göra någonting. Nya funktioner dyker automatiskt upp i din växel med jämna mellanrum - uppgraderingar och underhåll sköts automatiskt åt dig.
Vår växel hanteras och underhålls åt dig så att du kan fokusera på att utveckla ditt företag.

5. Integrera din växel med andra appar & tjänster

När du integrerar din Telink molnväxel med andra molntjänster blir det mycket enklare att hantera och bedriva din verksamhet och se till att dina kunder får bästa möjliga upplevelse. Med vår Telink molnväxel kan du skapa egna integrationer med hjälp av vårt kraftfulla API eller använda en av våra färdiga integrationer med flera molnprogram, till exempel Microsoft, G-suite, Pipedrive, Salesforce, Hubspot och många fler.

Optimering av köhantering – Nyckeln till effektivitet

Läs mer

Vad är en molnväxel egentligen?

Läs mer

Integrera din Telefoni med ditt CRM och få ett försprång gentemot dina konkurrenter.

Läs mer