Varför ska även små och medelstora företag ha molnväxel?

hero bild

På dagens arbetsplats är flexibilitet viktigt.

Distansarbete, flexibla arbetstider och arbetsuppgifter blir allt vanligare på dagens arbetsplatser. Men för att få ut det mesta av dessa funktioner behövs bra kommunikationssystem. Därför erbjuder vi en tjänst som kan underlätta arbetet: Den smarta molnväxeln.

Telefonväxlar har länge varit en del av telinks utbud. Men i takt med att tekniken har utvecklats och förfinats har molnväxeln blivit mer sofistikerad. Idag erbjuder vi en funktionsrik och kostnadseffektiv telefonväxel där vi samlat all kommunikation i ett enkelt gränssnitt, med en molnlösning för alla företag, stora som små. Oavsett om du är ett nystartat företag eller ett etablerat företag med 1 000 anställda har vi en lösning som är skräddarsydd för ditt företags behov.
Läs mer om vår smarta molnväxel

Som företagare vet du att flexibilitet är nyckeln till framgång.

Därför erbjuder vi en tjänst som kan underlätta arbetet för dig och dina anställda.

Vår molnväxel ger dig tillgång till alla verktyg du behöver för att kommunicera med ditt team och hantera ditt företag var som helst - oavsett om det är på ett kafé eller på andra sidan jorden.

Flexibelt arbete

Vi vet att du är upptagen och ständigt på språng, så vi har skapat ett flexibelt arbetssystem som låter dig arbeta var och när du vill - på kontoret, på kaféet eller till och med i din säng!

Du kan komma åt växeln via dator, telefon, surfplattan eller en kombination av dessa. Det har aldrig varit enklare att arbeta på distans!

Och om nya kontor, avdelningar eller anställda tillkommer? Inga problem! Det är lätt att integrera dem i vårt system. Inga förkunskaper krävs - allt hanteras via ett intuitivt gränssnitt som gör det enkelt att lägga till, ändra eller ta bort tjänster.

Effektivt arbetssätt

Är du ett nystartat företag? Då vet du också att receptionister lyser med sin frånvaro. Desto större anledning att sköta dessa uppgifter gemensamt! Med molnbaserade växellösningar får alla i ditt företag en egen anknytning och alla kan svara på inkommande samtal till huvudnumret. På så sätt ökar du svarsfrekvensen i ditt företag genom att göra det enkelt för kunderna att nå ut när de vill ha något från dig.

Får du många samtal? Är du upptagen med ditt arbete och har inte tid att svara i telefon? då kan du enkelt koppla på vår integrerade svarsservice som alltid svarar åt dig och du kan återkomma till kund när du har tillfälle.

Mer tid för det ni är bra på

Vår professionella expertis hjälper dig att fokusera på din kärnverksamhet. Vi anser att telefoni är för viktigt för att lämnas åt slumpen. Med Telink tar vi hand om alla dina telefonifunktioner, från den första installationen till den löpande supporten, så att du kan koncentrera dig på det som verkligen är viktigt - att driva din verksamhet.

Andra nyheter och inlägg

Operatörsoberoende molnväxel

Läs mer

5 fördelar med en molnbaserad växel

Läs mer

Varför ska även små och medelstora företag ha molnväxel?

Läs mer

Jag vill veta mer