Ta företagets telefoni till nästa nivå med våra smarta CRM Integrationer

hero bild

Att integrera ditt företags telefonsystem med ditt CRM-system har många fördelar. Med en integration mellan ditt CRM-system och Telinks växel kan du höja servicenivån till dina kunder samtidigt som du underlättar för dina medarbetare att göra sitt jobb. Det blir helt enkelt enklare när alla dina system fungerar tillsammans.

Vi vet att ditt företag har mycket på gång, så vi har gjort det till vårt uppdrag att göra det så enkelt som möjligt för dig att hantera dina kontakter.

Våra CRM Integrationer gör det möjligt för säljare och supportpersonal att effektivisera sina samtalsflöden, öka produktiviteten och spåra kunder genom hela kundresan från första kontakt till försäljning och support ärenden.

Integrera din telefoni med ditt CRM och få ett försprång gentemot dina konkurrenter.

Några fördelar med vår CRM integration

Full koll när du kan se vem som ringer

Med vår smarta CRM-integration kommer alla samtal automatiskt göra en sökning i ert kundregister i ert CRM.

Så länge ni håller ordning inne i ert CRM kommer du alltid se i appen vem det är som ringer dig.

Du kan även härifrån klicka dig vidare direkt till kundkortet. Se planerade aktiviteter, tickets och deals på kundkortet.

Samtalet loggas direkt i ditt CRM

När integrationen är aktiv loggas samtal automatiskt på kontakten du pratat med. På så sätt ser dina kollegor att du har pratat med kunden.

Samtalet blir inte bara synligt i ditt CRM, utan även i Telink. Där inne ser du vem inringaren pratade med, hur länge och när!

Automatiserade hänvisningar

Undvik manuellt arbete genom att synkronisera din kalender automatiskt med Telink för att låta ditt team och kunder veta när du är på ett möte, utanför kontoret eller arbetar hemifrån.

Ta din telefoni till nästa nivå med våra CRM integrationer

Läs mer

Vill du veta mer om våra CRM integrationer?