Tre

hero bild

Telink fungerar sömlöst med alla stora operatörer. Tre är en av de ledande telekomoperatörerna för företag i Sverige. Precis som med de flesta andra stora operatörerna kan du enkelt använda både Tre:s företagsabonnemang och mobila växel tillsammans med Telink.

Om 3

hero bild

Tre är ett stort globalt varumärke med flera UMTS-baserade mobilnät och bredbandsleverantörer. Tre är verksamma i bl.a. Sverige, Danmark, Hong Kong, Indonesien, Italien och Storbritannien. Varumärket grundades år 2002 i Hong Kong. Tre i Danmark (Hi3G Denmark ApS) och Tre i Sverige (Hi3G Access AB) har ett gemensamt nätverk som täcker de flesta länderna.

Alla Tre-företag är ägda av ett dotterbolag till CK Hutchison, men ägarstrukturen varierar. CK Hutchison Holdings äger majoriteten, på hela 6 st nätverk via Tre-koncernen i Europa, däribland i Österrike, Danmark, Italien, Irland, Sverige och Storbritannien. Alla Tre-märkesnätverk erbjuder 3G och 4G service.

I Sverige så delas deras mobilnätverk med Telenor, förutom i städerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund och Karlskrona, där de hanterar sina egna 3G-nätverk. Idag förser Tre Sverige ungefär 98,5% av hela den svenska befolkningens mobilnät och i början av 2014 var Tre Sveriges snabbast växande mobiloperatör.

Tre är ett stort globalt varumärke med flera UMTS-baserade mobilnät och bredbandsleverantörer.

Tre grundades 2002 och är verksamma i bl.a. Sverige, Danmark, Hong Kong, Indonesien, Italien och Storbritannien.

Hi3G Denmark ApS och Hi3G Access AB delar nätverk, som täcker de flesta länderna.

Idag förser Tre Sverige ungefär 98,5% av hela den svenska befolkningens mobilnät.

Om Tre företagsabonnemang

hero bild

Tre har tagit fram en så enkel lösning som möjligt, ett företagsabonnemang med obegränsad surf i Sverige där samtal och SMS ingår. Dessutom får man tilläggstjänsten 3Världen Företag, en tjänst där surf i 80 länder, runt om i världen, ingår.

Hos Tre hittar du en mängd olika mobila lösningar, såsom mobila bredband, mobila växlar och mobilabonnemang. Både för stora och mindre företag och organisationer. Tre erbjuder också flera olika företagsabonnemang. I skrivande stund har alla abonnemang fria samtal och SMS inom Sverige. Du behöver inte heller oroa dig för att surfmängden ska ta slut, utan kan anpassa mängden surf i ditt abonnemang utifrån dina – och dina kollegors – preferenser och surfvanor. Om ditt företag har ett företagsabonnemang från Tre kan du fortsätta att använda det med Telink.

Vill du veta mer om hur Telink fungerar med Tre?