Tele2

hero bild

Telink är byggt för att enkelt kunna integreras och användas med alla stora operatörer. Självklart gäller detta även för Tele2. Du kan enkelt använda och integrera deras företagsabonnemang med Telink för att skapa en helt sömlös lösning för både telefoni, växel och samarbete.

Om Tele2s företagsabonnemang

hero bild

Tele2 erbjuder en mängd olika abonnemang för företag. Du kan dessutom skräddarsy abonnemang så att de passar för just ditt företags behov. Du väljer bland annat om du vill ha fastpris eller rörligt pris samt hur mycket surf du behöver / vill ha. Du kan också, i de flesta fall, göra ändringar i företagets abonnemang om behovet ändras med tiden. Som kund till Tele2 kan du alltid säga upp ditt abonnemang med omedelbar verkan. Du behöver dock betala för de hårdvaror (mobiltelefoner och dylikt) som används.

Hur fungerar Telink med Tele2?

Kontakta oss om du vill veta hur vi kan skräddarsy Tele2 med Telink, så att er molnbaserade växel anpassar sig efter era behov.

Platinapartner

hero bild

En partnernivå som endast 6 av 215 partners når upp till. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter, dessutom uppvisar de en hög teknisk kompetens och servicenivå. Utmärkelsen innebär att Telebyrån levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service. Tele2 har idag totalt 215 partners och av dessa är det enbart 6 stycken som möter kriterierna för att bli Platina-partner. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt, effektivt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för. 

Vill du veta mer om oss och Tele2?