Om Telink

hero bild

Telink PBX AB är en svenskutvecklad telefonväxel & kommunikationsplattform för företag. Telink grundades med en vision om att skapa en bättre telefonväxel & kommunikationsplattform för företag över hela Sverige. Vi tror att vi kan bidra till att göra skillnad genom att ge en utmärkt service och användarvänliga tjänster till våra kunder.


Vårt team har varit verksamt inom IT/Telekom branschen i många år och vi är dedikerade till att göra ditt företag bättre. Vi tror att allt är möjligt med rätt team i ryggen.

Samarbetsverktyg och telefonväxel

Läs mer

Framtidens kommunikationsplattform

hero bild

Telink är full av smarta funktioner som gör din arbetsdag enklare. telefonväxel, videomöten, konferenssamtal och chatt finns samlade i ett och samma gränssnitt. Detta eliminerar behovet av tredjepartslösningar och innebär att du alltid har en stabil och uppdaterad kommunikationsplattform där alla funktioner fungerar sömlöst med varandra.

Telink är superenkelt att använda. Du kan ringa eller chatta med kollegor eller kunder på några sekunder, utan att behöva komma ihåg flera nummer eller inloggningar. Telink är tillgängligt på alla större plattformar, inklusive stationära datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

Det är också helt säkert. Det röstkrypteringssystem som Telink använder garanterar att ingen kan lyssna på dina samtal eller läsa dina chattar - inte ens vi!

Växel i molnet

Mer än en leverantör i mängden

Spara tid

Vill du veta mer om oss?