Funktioner

Telink är laddat med innovativa funktioner som förenklar din arbetsdag. I en enhetlig plattform hittar du företagsväxel, videokonferenser, telefonsamtal och chatt. Detta eliminerar behovet av externa lösningar och säkerställer en pålitlig, alltid aktuell kommunikationsplattform där alla verktyg integreras sömlöst med varandra.

Vår plattform

1-ny
2-ny
3-ny
logo-dropbox
logo-upsales
logo-hubspot
logo-slack
logo-google

Våra Funktioner

AI Assistent

TelinkAI revolutionerar sättet du hanterar affärskommunikation på genom sin avancerade AI-assistent integrerad direkt i din mobiltelefon. Med TelinkAI behöver du aldrig mer oroa dig för att missa viktiga detaljer i dina telefonsamtal. Vår AI-teknologi e...

Samtalsinspelning

Med vår samtalsinspelningstjänst kan du enkelt spela in alla dina samtal, eller välja att spela in endast utvalda samtal – valet är helt upp till dig! Med flexibiliteten att välja mellan automatisk eller manuell inspelning, samt möjligheten att an...

Efterbehandlingstid

Vår Fallback-lösning för svarsgrupper är utformad för att säkerställa att inga samtal går obesvarade. Genom att tilldela agenter gradvis säkerställer vi att samtal hanteras effektivt och utan fördröjning.

Fallback Svarsgrupp

Vår Fallback-lösning för svarsgrupper är utformad för att säkerställa att inga samtal går obesvarade. Genom att tilldela agenter gradvis säkerställer vi att samtal hanteras effektivt och utan fördröjning.

Callback

Telink Callback är en tjänst skapad för företag, institutioner och organisationer med höga volymer av inkommande samtal under korta tidsperioder. Genom Telink Callback kan telefonköer skapas, vilket gör att kunderna undviker att behöva vänta i telefonen...

Svarsservice

Med en integrerad svarsservice är missade samtal ett minne blott. Låt våra professionella handläggare svara när ni inte kan. Berätta för dem hur ni vill ta emot era meddelanden; via sms, mail eller ett samtal?

Videokonferens

Utvecklingssamtal, möten eller intervjuer? Telink skapar stabila, brusfria och videomöten och videokonferenser i full HD. Det är enkelt och problemfritt att skapa och ansluta till möten.

Telefonkonferens

Att skapa en telefonkonferens i Telink är enkelt och du skapar den direkt via mobilen, surfplattan eller datorn.

Outlook-tillägg

Vårt smarta Outlook-tillägg gör det möjligt för dig att boka en Telink-konferens direkt via Outlook.

Vidarekoppling

Vidarekoppla dina samtal manuellt eller via aktivitetsstyrning från datorn, mobilen eller surfplattan.

Text to Speech

En företagsväxel behöver oftast ljudfiler. Till exempel; för olika kömeddelanden eller vid en knappvalsmeny. För att förenkla vardagen har vi byggt in en text-to-speech-funktion så att ni slipper krånglet med att upptatera er ljudfiler

Telink Analytics

Kraftfullt, integrerat och lättanvänt! Telink Analytics ett enkelt men kraftfullt statistik-verktyg som vi har byggt in i Telink. I realtid ser du alltifrån samtal i kö till snitt-svarstider på era svarsgrupper.

Svarsgrupper

En svarsgrupp från Telink funkar i alla branscher. De är adaptiva och flexibla och ni kan anpassa dem utifrån er verksamhet.

Samtalslogg

Få en tydlig överblick på alla era samtal! Samtalsloggen i Telink är fylld med all er data och du kan enkelt hitta samtal för användare, svarsgrupper och även inspelningar!

Samtalsinspelning

Spela in alla era samtal, eller bara vissa, det är upp till er! Med vår tjänst samtalsinspelning kan ni välja automatiskt inspelning eller manuell.

Varför Telink?

Framtidens kommunikationsplattform

Vi tror att vi kan bidra till att göra skillnad genom att ge en utmärkt service och användarvänliga tjänster till våra kunder.

Boka demo

Växel i molnet

Telink erbjuder en smidig telefonväxel med smarta funktioner. Bekymmersfri lättanvänd och företagsanpassad som underlättar er arbetsdag.

Spara tid

Optimera arbetsdagen med Telinks plattform. Spara tid med enkel administration och användning. Effektivitet och förenkling för ert företag.

Mer än en leverantör i mängden

Med Telinks molnbaserade växel erhåller ni smarta funktioner, enkelhet och dedikerat stöd för en överlägsen kommunikationslösning.