Äntligen... En enkel och användarvänlig plattform som samlar all kommunikation på ett och samma ställe!

Är du trött på krångliga, dyra och svår administrerade växellösningar? Är du trött på flera olika kommunikationskanaler? Och vill samla all kommunikation i en enkel och användarvänlig app? Då är vi en bra match!

Telink är en svenskutvecklad operatörsoberoende telefonväxel & kommunikationsplattform för företag.
Vi är idag ett av Sveriges snabbast växande teknikbolag inom telekom och underlättar dagligen för tusentals användare runt om i landet.

Telink är så lätt att använda att du kommer att undra varför du någonsin använde något annat. Vi kan använda alla fina ord i världen för att berätta hur bra vi är eller hur lätt det är att använda Telink. Men varför göra det när du kan prova det själv?

Ladda ner Telink

image 6

Några företag som använder vår plattform

ICA
logo-svenskfast
logo-notar
logo-nordicnest
logo-lansforsakringar
logo-electrolux
ICA
logo-svenskfast
logo-notar
logo-nordicnest
logo-lansforsakringar
logo-electrolux

Operatörer

Telink fungerar sömlöst med alla svenska operatörer

logo-telia

Vår plattform

Allt det här hittar du i plattformen

Vi tror att vi kan bidra till att göra skillnad genom att ge en utmärkt service och användarvänliga tjänster till våra kunder.

Integrationer

Integrera Telink flera av dina favoritverktyg & appar

Hubspot
Microsoft Office 365
Salesforce.com_logo.svg

Fördelar

Vad kan Telink göra för mitt företag?

En effektivare verksamhet

Telink är en enda, enhetlig app och användarupplevelse som effektiviserar arbetet för både användare och administratörer. Det är en molnbaserad app som gör det möjligt för alla anställda att utföra sina jobb var som helst i världen. Med Telink kan du enkelt hantera hela teamets kalendrar, uppgifter, e-post, samtal med mera - allt på ett och samma ställe. Du kan komma åt allt på vilken enhet som helst när som helst, så att du aldrig missar något!

Nöjdare kunder

Dina kunder vill ha snabb och bra service. Vad de inte vill är att vänta i en kö eller att hamna i någon röstbrevlåda. De vill prata med någon som vet vad de pratar om - och de vill ha det omedelbart. Med Telink ökar du kundtillfredsställelsen genom att kundförfrågningar leds till den mest kunniga personen, vid rätt tidpunkt och i den kanal som passar kunden bäst. Snabbare service som ger nöjdare kunder, helt enkelt.

Nöjdare medarbetare

Det är dags att börja arbeta smartare. Med Telink kan du arbeta effektivare, hålla dig fokuserad och se till att ditt team samarbetar på bästa sätt. Med Telink är kommunikation enkelt - och det är nyckeln till ditt företags framgång. När informationen flödar fritt i hela organisationen flödar också idéer och kunskap fritt. Du kan samarbeta när och var du vill: på webben eller skrivbordet eller i mobilen.

Testa Telink kostnadsfritt i 14 dagar och upplev hur enkelt kommunikation bör vara.

Vi kan använda alla fina ord i världen för att berätta hur bra vi är eller om enkelt det är att använda Telink. 
Men varför göra det när du kan testa själv?
Vi kontaktar dig för uppsättning av ert test inlogg och går igenom hur just ni kan använda Telink på enklast och mest användbara sätt för just er verksamhet.

Testa nu

onboarding-03